top of page
  • Фото автораFreya Sun

Студія "Фрея": підтримка засмаги в солярії в осінній період

Літо пройшло, а засмагу хочеться залишити надовго? Хочеться виглядати так само привабливо, як і влітку, але на вулиці вже прохолодно і некомфортно засмагати.


Що ж робити? Вихід є - відвідувати солярій. Це відмінний спосіб продовжити насолоду засмагою в осінній період. Чому варто відвідувати солярій саме в студії "Фрея" Студія "Фрея" - це професійний солярій, який пропонує своїм клієнтам якісну і безпечну засмагу. У нас працюють досвідчені майстри, які допоможуть вам підібрати потрібну кабінку та засоби для догляду під час сеансу засмаги та після.

Ми використовуємо високоякісні лампи, які забезпечують рівномірну і красиву засмагу. У нас постійно відбувається заміна ламп, тому ви завжди можете бути впевнені в тому, що отримуєте найкращий результат.

Як підтримувати літню засмагу в осінній період Щоб підтримати літню засмагу в осінній період, вам потрібно відвідувати солярій 2-3 рази на тиждень. Тривалість сеансу не повинна перевищувати 10-15 хвилин. Починайте сеанс з низької інтенсивності і поступово збільшуйте її, у міру того як ваша шкіра буде адаптуватися. Після сеансу засмаги обов'язково нанесіть на шкіру крем який допоможуть підібрати наші спеціалісти для закріплення результату.

Секрети красивої засмаги Щоб засмага була рівномірною і красивою, дотримуйтесь наступних порад:

  • Перед сеансом засмаги прийміть душ і нанесіть на шкіру скраб. Це допоможе очистити шкіру від відмерлих клітин і забезпечить рівномірний розподіл засмаги.

  • Під час сеансу засмаги не рухайтеся, щоб засмага була рівномірною.

  • Після сеансу засмаги обов'язково нанесіть спеціальний крем для догляду за шкірою після засмаги.

Зробіть свою засмагу ідеальною Відвідуйте студію "Фрея" і зробіть свою засмагу ідеальною!


Студія "Фрея": підтримка засмаги в солярії в осінній період

bottom of page